***LP's & CD's***


DISCOS COM ÓTIMA QUALIDADE...


DOWNLOAD DE DISCOGRAFIA, VERIFICAR DISPONIBILIDADE;

ATRAVÉS DO EMAIL - joseantoniogoncalves23@gmail.com


SE NÃO FOR MEMBRO, SE CADASTRE.

...EM CASO DE LINK QUEBRADO, FAVOR INFORMAR ATRAVÉS DO COMENTÁRIO...



Translate

Amigos Discografias - J.A

Seguidores

Click nos Link's e navegue entre os blog's

 

Garantia referente ao anunciado e fotos originais do produto.

 

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

4 Super Quentes Internacional Vol.5

 

4 Super Temas De Novelas Vol.2

45 Stars Get Ready

Alziro Zarur Compacto Vinil Jóias Do Amor

 

Alziro Zarur - Vamos Falar C/deus

Billy Joel - Uptown Girl

 

Bonnie Tyler - Goodbye The Island

 

Capitão Aza - Meu Pianinho - Carroussell

 

Carlos Neto - Oração Para Fecha

 

Chicago - If You Leave Me Now

Cleide Regina - Mulher Ideal

 

Cyndi Louper - Girls Just Want To Have Fun

 

Diana Ross - Missing You

 

Don Mclean - Crying

 

4 Super Quentes Nacionais

Fernando Mendes - Tainã

 

Sucessos Dos Anos 60

Elton John - Empty Garden

 

Genghis Khan - Genghis Khan

 

Genghis Khan - Moskau

 

Gilbert - Ballade Pour Adeline

Gilson - Casinha Branca

Indeep - Last Night A D.j. Saved My Life

 

Johnny Rivers - 1976

 

José Augusto - Doce Engano

 

Katia - Cedo Pra Mim

 

Katia - Lembranças

Kim Carnes - Bette Davis Eyes

 

Moacyr Franco - Tarde Demais Para Esquecer

Moacyr Franco - Tarde Demais Para Esquecer

Nazareth - Love Hurts

Nelson Ned - Se As Flores Pudessem Falar, Dois

 

Nikka Costa - First Love

 

Nikka Costa On My Own

Odair José - Até Parece Um Sonho

Osvaldo Montenegro - Agonia

Passion Love Theme

Patrick Dimon - Pigeon Without A Dove

Patrick Dimon - She's A Lady

 

Paul Mccartney - Ebony And Ivory

 

Paulo Henrique - Tema De Márcio

 

Paulo Sergio - Voce Pode Me Perder

 

Peter Frampton - Breaking All The Rules

 

Rita Coolidge - All Time High

 

Roberto Carlos - Fé

Roberto Carlos - Fiquei Tão Triste

Sheena Easton - For Your Eyes Only

 

Stacy Lattisaw - Atack Of The Name Game

Sunday - Paloma

 

Wando - Emoções

 

Elton John - Empty Garden

 

Genghis Khan - Genghis Khan

Genghis Khan - Moskau

Gilbert - Ballade Pour Adeline

 

Gilson - Casinha Branca

Indeep - Last Night A D.j. Saved My Life

 

Johnny Rivers - 1976

 

Passion Love Theme

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

IR PARA MERCADO LIVRE

 

 

 

 

 

9 de mar de 2013

Discografia - Tommy Mccook



.1969 - Top Secret - (with: The Supersonics)

.1969 - Greater Jamaica (Moon Walk Reggae) - (with: The Supersonics)

.1974 - Green Mango - (with: Bobby Ellis)

.1975 - Brass Rockers (with: The Aggravators) - (Aka: "Cookin" 1975)

.1975 - King Tubby Meets The Agrovators At Dub Station (Tommy McCook and The Aggrovators)

.1976 - Horny Dub - (Reissue: "Blazing Horns - Tenor In Roots" 2003)

.1976 - Reggae In Jazz

.1976 - Lovers Time

.1977 - Disco Rockers (Tommy McCook & The Aggrovators) - (Aka: "Hot Lava" 1977)

.1977 - Blazing Horns (with: "Bobby Ellis") - (Reissue: "Blazing Horns - Tenor In Roots" 2003)

.1978 - Instrumental - (Contains: Unreleased Tracks + Compilation)

.1982 - Yabby U Meets Sly & Robbie Along With Tommy McCook - (Yabby You Meets Sly & Robbie Along With Tommy McCook)

.1993 - Down On Bond Street - [Unreleased Tracks (from 1966 to 68) + Compilation]

.199? - Cook With McCook - (New and Old Tracks Revisited) - (Not Compilation)

.1995 - Cookin' Shuffle - [Contains: Unreleased Tracks (from 1975 to 78) + Compilation].

.1996 - Yabby You Meets Tommy McCook In Dub (Sounds Of The 70's) - [Contains: Unreleased Tracks (Recorded in the 70's)].

.1998 - The Authentic Ska Sound Of Tommy McCook - (Official Album, Not Compilation)

.2001 - Tommy's Last Stand - [Contains: Unreleased Tracks (from 1974 to 78) + Compilation].

.2005 - Real Cool (The Jamaican King Of The Saxophone [1966 - 1977]) - [Contains: Unreleased Tracks + Alternative Versions + Compilation]

.2009 - Pleasure Dub - (Contains: Unreleased and Alternative Dub Versions + Compilation)



COMPILATIONS/BEST OF:

.1969 - Reggay At It's Best (Various Artists Featuring Tommy McCook)

.1974 - Tommy McCook - (Attack Label) - (Includes tracks with "The Skatalites").

.1992 - Instrumental Reggae (The Aggrovators Featuring Bobby Ellis & Tommy McCook) - (Ras Label).

.1992 - My Best Girl Wears My Crown (The Paragons With Tommy McCook & The Supersonics - 1966-68) - (Trojan Label)

.1997 - Show Case (Recorded date: 1975) - (Striker Lee Label and Culture Press Label)

.1999 - Tribute To Tommy: The Best Of… - (Heartbeat Label)

.2008 - Tommy McCook Featuring Bobby Ellis - (Attack Label)

.2011 - Dubbing With Horns - (Jamaican Recordings Label)


 

 

 

 

Nenhum comentário:

Postar um comentário